Mindfulness/Meditation

 


 

Genom mindfulness ger vi oss själva gåvan att bara vara. Vi tar oss tid att reflektera över det liv vi lever. Genom mindfulness lär  vi oss att låta sinnet iaktta utan att värdera eller bedöma, utan att jämföra eller prestera.

Jag är Mindfulness instruktör, utbildad av Ola Schenström läkare och grundare av Mindfulnesscenter.

 Jag har med mig meditationsövningar från mina tidigare utbildningar också och här ser du vad jag har att erbjuda

  • Mindfulness i vardagen, 5 träffar i grupp eller individuellt
  • Här och nu programmet, 8 träffar i grupp eller individuellt
  • Meditation som är inspirerad av den kinesiska visdomens kärna och hjärta. Låt orden föra dig till din inre stillhet
  • Gående meditation (utomhus)
  • Meditation och mandala målning
  • Tyst meditation vid sjön (ljud från grannar och naturliga ljud förekommer omkring oss, men vi sitter tysta)

 

När vi observerar växtligheten i naturen, öppnar vi upp våra sinnen och blir mer närvarande i nuet. – Susanne Zachau

 

Eftersom vi alla är olika, tror jag att vi även behöver olika sätt för att nå avslappning.  Kontakta mig, eller boka ett första möte för en konsultation. Gör en intresseanmälan till info@falcksmassage.nu om du är intresserad av Mindfulness, meditation eller avslappning i grupp.

Om Du behandlas för någon sjukdom i kropp eller själ är det möjligt att jag ber Dig fråga din behandlande läkare/sjuksköterska, före avslappningövning hos mig.

 

Att stanna upp och ta sig tid för meditation- och vardagsövningarna är en handling i självkärlek och ett sätt att visa omsorg om sig själv. Ola Schenström