Massage

Koppningsmassage

Är en behandlingsmetod där jag använder silikonkoppor. Koppan skapar ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och undehud. Koppan glider med hjälp av olja över huden.  Behandlingen främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor. Den ökade blodcirkulationen hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Behandlingen ger ett ökat välbefinnande och kan med fördel kombineras med klassisk massage. Kontakta mig för mer information.

Kan fås som komplement vid massage, lämna meddelande när du bokar tid, om du önskar det.

Svensk klassisk massage

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Behandlande massage

Många besvär i leder och muskler orsakas av strama och spända muskler. Under den här behandlingen jobbar vi direkt på de muskler som är spända och hårda. Förutom massage och muskeltöjningar kan även triggerpunkter ingå i behandlingen, då triggerpunkter är en av de vanligaste orsakerna till smärta i muskler och leder. Efter behandlingen kommer du känna dig rörligare och mer avslappning.

Massagebehandling/medicinsk massageterapi

Behandlingen är helt anpassad till dina besvär och kan därför variera från patient till patient. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem. Här använder jag en eller flera behandlingsmetoder och tekniker. Om Du vill och har behov får du övningar att göra hemma.  

Taktil massage

Taktil behandling är en mjuk massage, som ges med mjuka strykningar med en vegetabilisk olja. Skapar välbefinnande, reducerar oro, stress och smärta. Indikation för taktil behandling kan vara stress och sömnproblem.

Vid första behandlingstillfället, oavsett behandling, får du fylla i en hälsodeklaration.

Välkommen!

Boka tid för massage

Ring eller gå vidare till Bokadirekt (via knappen nedan) för att boka tid för en behandling.